• Bosch Bosch SMS46NW02N Vaatwasser A++ variolade
  • Bosch Bosch SMS46NW02N Vaatwasser A++ variolade

Bosch Bosch SMS46NW02N Vaatwasser A++ variolade

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
NAƒ1.699,00 .
Incl. btw

Productbeschrijving
Deze Bosch SMS46GW02N Serie 4 is een premium vaatwasser met diverse extra's. Hij biedt levenslange waterschade garantie, spoelt dubbel zo snel en is ideaal voor ouders door het hygiëne-programma en kinderslot. Daarnaast kun je rekenen op de degelijke Duitse kwaliteit van Bosch, voor jaren aan schone vaat!

Levenslange garantie tegen waterschade

Het AquaStop-systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat je 100% beschermd bent tegen waterschade. Levenslange garantie van Bosch, wel zo fijn!

Opvallend stiller

Door de optimale SilencePlus-inrichting en motorophanging is de vaatwasser extra stil met 48db. Wel zo fijn wanneer je in de buurt van de keuken eet, slaapt of werkt!

Optimale vaatwasmiddel dosering

Vaatwasblokjes worden opgevangen in het speciale bakje, waardoor het afwasmiddel gelijkmatiger oplost en reinigingsprestaties worden verbeterd.

BeladingsSensor

Een draaiende sensor meet het gewicht van de belading aan de hand van het waterniveau. Voor een grotere belading is meer water nodig om te weken en wordt dus meer water toegevoegd, maar bij minder vaat natuurlijk ook minder. De beladingssensor zorgt automatisch voor een optimaal waterverbruik, zelfs bij halve belading, en bespaart zo water en stroom.

Spoelt twee keer zo snel

Met de functie VarioSpeed kun je in 50% van de tijd afwassen. Zelfs bij een volle belading en sterk vervuild serviesgoed garandeert Bosch de de beste reinigings- en droogresultaten. Handig tijdens een feestje!

Glas 40°C programma

Met dit programma worden glazen zorgvuldig gewassen en krijgen ze meer glans. Ideaal als je chique glazen graag mooi wilt houden...

Kies je starttijd

Met de elektronische starttijdkeuze kun je de programmastart vooruit programmeren. Zo kan de machine op ieder gewenst moment gestart worden, ook onder werktijd of 's nachts als je slaapt. Nadat het programma is gestart, geeft een display weer hoe lang het programma nog duurt.

Krachtige, duurzame en efficiënte motor

Voor een nog efficiëntere reiniging hebben we de zuinige EcoSilence DriveTM ontwikkeld. Deze motor is uitzonderlijk stil en efficiënt en verbruikt minder energie. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties.

Flexibele korfen

De unieke VarioFlex korven van deze vaatwasser bieden verstelmogelijkheden, waardoor je meer flexibiliteit in de boven- en onderkorf hebt. Wel zo makkelijk bij bijvoorbeeld grote pannen.

Spoelt met minder water & energie

De innovatieve ActiveWater spoeltechnologie levert uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en energie en is hierdoor dus zeer milieuvriendelijk. Er wordt water en energie bespaard door een gerichte waterafgifte, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en hogere pompprestaties voor een betere watercirculatie.

Extra hygiënisch

Tijdens de spoelcyclus gaat de temperatuur 10 minuten lang naar 70˚C, waardoor 99% van de bacteriën geëlimineerd wordt. Vooral handig voor mensen met jonge kinderen!

Kinderbeveiliging

Niets is zo aantrekkelijk als lichtgevende knopjes en spelen met water. Met het inschakelen van de deurvergrendeling is het voor kleine kinderen niet meer mogelijk om in de vaatwasser terecht te komen. Een veilig gevoel!

Extra Droog programma

Deze vaatwasser heeft een speciale optie om vaat die moeilijk te drogen is toch goed droog te krijgen.

 

Algemeen:
Energie-efficiëntieklasse: A+
Capaciteit: 12 standaard-couverts
6 Programma's: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Glas 40 °C, Snel 45 °C, Voorspoelen
3 Speciale functies: VarioSpeed, HygiënePlus, Extra Droog
Voorzien van MachineCare functie (voor reiniging en onderhoud)
DoseerAssistent: vaatwasmiddel wordt gelijkmatig verspreid

Comfort / Zekerheid:
Digitaal display met rode indicaties
Resttijdindicatie in minuten
Starttijdkeuze 1-24 uur
AquaSensor, Beladingssensor
Afwasmiddelherkenning
Glasbeschermingstechniek
Navulindicatie: zout
VarioFlex-korven
Extra ruime zilverkleurige servieskorven
RackMatic: in hoogte verstelbare bovenkorf (3 standen)
2 Neerklapbare bordensteunen bovenkorf
4 Neerklapbare bordensteunen onderkorf
Vario-bestekkorf in onderkorf
AquaStop waterbeveiliging: de meest betrouwbare waterbeveiliging met levenslange garantie
Kinderbeveiliging: toetsvergrendeling
EasyLock deursluiting
EcoSilence Drive: meest energiezuinige en stille motortechnologie

Technische specificaties:
Verbruik in ?Eco 50°C programma: 290 kWh / 3300 liter per jaar
Droogefficiëntieklasse: A
Geluidsniveau: 48 dB(A) re 1 pW, onderbouw
Afmetingen (hxbxd): 84.5 x 60 x 60

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen