• Bosch Bosch KSV29VL3P Koelkast 60cm

Bosch Bosch KSV29VL3P Koelkast 60cm

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ1.999,00 .
Incl. btw

Met de PowerVentilation van de Bosch KSV29VLEP koelkast, blijven producten langer vers dankzij de gelijkmatige temperatuur. Plaats flessen in het flessenrooster of bewaar groente en fruit in de speciale VitaFresh lade voor een langere en betere versheid. Door middel van de LED verlichting heb je een helder overzicht in de koelkast en door middel van de easyAccess uitschuifbare plateaus kom je gemakkelijker bij je producten.

Voordelen

  • easyAccess plateaus
  • LED verlichting
  • PowerVentilation

Nadelen

  • Beschikt niet over een 0°C zone voor vlees en vis

LED-verlichting, voor een beter overzicht

De koelruimte is uitgerust met LED-verlichting. Door deze verlichting is de koelkast aan alle fronten gelijkmatig verlicht en raak je niet verblind door de hoeveelheid licht. Uiteraard zal het licht pas gaan schijnen als de koelkast is geopend. Op deze manier bespaar je weer energie.

PowerVentilation, constante temperatuur

Om producten langer vers te houden, wordt er in deze koelkast gebruikt van PowerVentilation. Dit systeem zorgt ervoor dat temperaturen gelijk blijven in de koeling, waardoor producten beter en langer vers blijven.

Handig flessenrooster

Het plaatsen van flessen in de koelkastdeur of op de plateaus kan af en toe voor wat onhandige situaties zorgen. Om deze reden zijn deze modellen uitgerust met het flessenrooster, een eenvoudige maar ideale oplossing voor het plaatsen van meerdere flessen in de koelruimte.

Super koelen

Bescherm je producten met de Super-koelen functie. Wanneer dit is ingeschakeld, worden net gekochte voedingsmiddelen sneller gekoeld en tegelijkertijd voorkomt deze functie opwarming van de producten die al in de koelkast staan. De temperatuur kan snel verlaagd worden tot een max van 2 °. De functie schakelt na 6 uur uit, om energieverspilling te voorkomen.

VitaFresh lade voor groente en fruit

de VitaFresh-lade zorgt ervoor dat groente en fruit langer vers blijft. In deze lade kun je een grotere hoeveelheid groente en fruit kwijt en is het gemakkelijk opbergen. Deze lade is uitgerust door een gegolfde bodem, waardoor vocht minder snel het groente en fruit intrekt.

Functionaliteit voor het plaatsen

De koelkast beschikt over een 90° openingshoek van de deur. Daardoor kan de koelkast tegen de muur/wand worden geplaatst. Op deze manier kan de koelkast voor alsnog geopend worden. Let wel op dat de koel-vriescombinatie een breedte heeft van 70 cm, waardoor hij door zijn omvang niet overal goed te plaatsen is.

easyAcces, eenvoudig plaatsen en uitnemen

Deze koelkast beschikt over EasyAccess plateaus. De plateaus gemaakt van veiligheidsglas, kun je uitschuiven tot wel 12 centimeter. Op deze manier kan je gemakkelijker je producten plaatsen en uitnemen, zonder helemaal de koelkast in te duiken. Zelfs de producten die helemaal achterin de koelkast staan vergeet je daardoor niet.

Kenmerken van de Bosch KSV29VLEP

  • easyAccess plateaus - Deurscharnier links en verwisselbaar - Verstelbare voorpootjes - VitaFresh lade - PowerVentilation - Superkoelen - LED verlichting - Flessenrooster

Inhoud van de koelkast

  • 6 Veiligheidsglas plateaus (4 in hoogte verstelbaar), waarvan 5 glasplateaus uitneembaar
  • 4 Deurvakken
  • Verchroomd flessenrooster
  • 1 VitaFresh-lade met luchtvochtigheidsregeling: groente en fruit blijven langer vers en vitaminerijk.
  • 2x eiervak meegeleverd
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen