• Beko BEKO RCHA270K30XBN Koelkast met vriesvak

Beko BEKO RCHA270K30XBN Koelkast met vriesvak

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
NAƒ1.499,00 .
Incl. btw

De Beko RCHA270K30XBN koel-vriescombinatie heeft 175 liter koelen en 76 liter vriezen en energieklasse A+. Dankzij No frost hoeft de koelkast nooit te worden ontdooid. De koelkast heeft 4 glazen leggers, 3 verstelbare deurvakken en een groentelade.

Door de unieke techniek van Beko kan deze koel-vriescombinatie in een ruimte geplaatst worden met een omgevinstemperatuur tot -5 graden!

Led Illumination® Duidelijk overzicht van de inhoud

Soms is het lastig om alles in de koelkast te kunnen zien, vooral in de hoeken en achterin. Met Led Illumination® wordt de koelkast bovenin met een ledlamp verlicht, zodat je de hele inhoud duidelijk kunt zien. Bovendien is ledverlichting energiezuiniger dan standaard verlichting.


Deurrichting aanpassen aan de keukenindeling

Aan welke kant de deur van de koelkast moet opengaan, is afhankelijk van de indeling van de keuken. Met de omkeerbare deur kunnen de scharnieren zowel links als rechts worden geplaatst, dus bepaal je zelf naar welke kant de deur opengaat. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

Uiterst duurzame glazen platen

 

Maak je dankzij het veiligheidsglas geen zorgen als je een enorm grote en zware pot in de koelkast wilt zetten. De platen van gehard veiligheidsglas kunnen een gewicht tot 25 kg dragen. Ze zijn beter bestand tegen krassen en scheuren dan onbehandeld glas, zodat je er probleemloos zware dingen op kunt zetten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen